Vanliga frågor

Leverans sker vanligt vis inom 2-10 arbetsdagar. Fraktkostnaden ligger på 89 kr och du får fri frakt vid köp över 1 000 kr.

Nadew Of Sweden erbjuder alltid öppet köp i 30 dagar förutsatt att varan lämnas tillbaka i originalförpackning som också ska vara oskadad. Doftljusen får inte ha använts och hela förpackningen skall vara felfri. ​Vi erbjuder även full returrätt inom 14 dagar efter att kunden mottagit sina produkter om förpackningen är oöppnad. Om förpackningen eller varan inte är i välvårdat skick kan kunden debiterats för eventuell värdeminskning. ​Så fort vi har mottagit kundens önskemål om att använda ångerrätten och vi har fått tillbaka varan gör vi en återbetalning på ordens motsvarande belopp inom 14 arbetsdagar.

Kunden är själv ansvarig för att försändelsen kommer fram oskadat och i rätt tid. ​Kunden betalar fraktkostnaden vid utnyttjande av ångerrätt eller öppet köp. ​När du ska returnera en vara skall den skickas den till följande adress: 

NADEW OF SWEDEN 
MULTRÅGATAN 29 
162 54 VÄLLINGBY


​Vid retur behöver vi kundens ordernummer, namn och adress. Det enklaste sättet är att kunden skickar med packsedel hen fick med i leveransen på vilket alla dessa uppgifter redan finns. ​Observera att ej avhämtad försändelse INTE är likvärdigt med retur eller ångrat köp. Du som kund är ansvarig för att hämta ut ett beställt paket för att undvika extra kostnader för outlöst försändelse. Vi rekommenderar att man returnerar enligt anvisningar ovan. 

Byten: Vi hanterar inte byten men du som kund kan självklart göra full retur på dina varor. Vill du som kund byta en vara mot en annan kan du självklart skicka tillbaka den som en retur och därefter göra en ny beställning.

Betala säkert hos oss. Du kan betala med kort eller med PayPal. Kortbetalning: Visa, MasterCard, Maestro, Amex, JCB, Diners, Discover, Electron & China UnionPay

Om du som kund får en skadad vara när du öppnar paketet skall du göra en reklamation till oss omgående, för att vi ska kunna ersätta dig på lämpligt sätt. Vi kan ersätta genom en likvärdig vara eller en återbetalning. Vid reklamation skall du inte som kund betala fraktkostnaden utan då står vi för det. ​Vid reklamation kontakta oss via mail på info@nadewofsweden.com

Nadew Of Sweden välkomnar nya återförsäljare som vill samarbeta med oss och representera vårt sortiment. Vi ser fram emot att få samarbeta med inredningsbutiker, blomsteraffärer, resturang & hotell, SPA-anläggningar, matbutiker och mycket mer. Mejla gärna oss kunduppgifter till info@nadewofsweden.com så skickar vi en prislista för återförsäljare. Vi ser fram emot att få samarbeta med er!

Företagspresenter är ett fantastiskt sätt för dig som företagare att visa din uppskattning till anställda, samarbetspartner och kunder. Nadew Of Sweden doftljus är ett utmärkt val att ge som företagsgåva för att stärka relationer och skapa lojalitet. Du ger inte enbart doftljus utan även ett lugn och en möjlighet att få slappna av och återhämta sig.

Kontakta oss på info@nadewofsweden.com eller på +46 720 44 60 58 för att få ett personligt erbjudande vid beställning av 10 ljus eller fler.

Varukorg